fbpx

 

Dyreclairvoyance og dyretelepati ved Rosalina

 

Jeg hedder Rosalina Hareholm (før Elliine) og mit hjerte brænder for at hjælpe dyr. Og jeg har fundet ud af, at der gør jeg bedst gennem dyreclairvoyance og telepati med dyr.

Jeg bor i en lille naturoase nær Viborg, med mine to adopterede hunde (grækeren Svend og portugiseren Hedvig), mine to adopterede katte (grækeren Vera og danskeren Josef), mine tre små piger og min mand.

Jeg har altid beskæftiget mig meget med dyr – lige fra at arbejde frivilligt på dyreinternat i Irland til dyrerehabilitatitionscenter i regnskoven i Ecuador og avls- og genudsætningscentre for araer i Costa Rica. Jeg har også været formand for en dansk dyrerettighedsorganisation og aktivist for en international organisation. Jeg har det simpelthen bare bedst, når der er et dyr ved min side – og når jeg føler, at jeg hjælper og gør en forskel.

 

Mine uddannelser

 

Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Scient. i biologi – men efter en årrække som først kemikaliefaglig medarbejder i en miljøorganisation og derefter kampagneleder i en dyreværnsorganisation, syntes jeg ikke, at jeg kunne bruge min uddannelse til at hjælpe dyr på den måde, jeg gerne ville. Så jeg uddannede mig til dyreclairvoyant og dyretelepatør på Dyreclairvoyanceskolen v. Kit Benlolo.

 

Det at dagligt kunne hjælpe dyr gennem dyreclairvoyance og dyretelepati er en drøm, der går i opfyldelse for mig – så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du og dit dyr har brug for lidt hjælp og støtte.