fbpx

‘Den lille snak’ – en lille dyreclairvoyance og dyretelepati

 

Den lille snak er en foto-dyreclairvoyance og dyretelepati, hvor jeg stiller dit dyr op til tre spørgsmål.

 

Hvorfor vælge ‘Den lille snak’

 

Har du nogle få spørgsmål, du brænder for at stille dit dyr? Eller nogle få beskeder du gerne vil have videreformidlet?

Denne type dyreclairvoyance og dyretelepati session kan være god, hvis det er noget meget konkret og afgrænset, du søger svar på. Eller blot har nogle få beskeder. Jeg graver ikke så dybt med dit dyr, men det er der jo heller ikke altid brug for. Du skriver blot i en mail til mig, hvad du gerne vil vide eller hvilke beskeder du gerne vil give – og så aftaler vi en tid hvor jeg snakker med dit dyr. Derefter modtager du en mail, hvor jeg formidler vores session til dig. Du kan stille 3 spørgsmål i denne type session.