fbpx

‘Den lille snak’ – en lille dyreclairvoyance og dyretelepati

 

Den lille snak er en foto-dyreclairvoyance og dyretelepati, hvor jeg – i stedet for at ringe til dig og formidle svar og beskeder fra dit dyr-  skriver det til dig på mail.

 

Hvorfor vælge ‘Den lille snak’

 

Har du nogle få spørgsmål, du brænder for at stille dit dyr? Eller nogle få beskeder du gerne vil have videreformidlet?

Denne type dyreclairvoyance og dyretelepati session kan være god, hvis det er noget meget konkret og afgrænset, du søger svar på. Eller blot har nogle få beskeder. Jeg graver ikke så dybt med dit dyr, men det er der jo heller ikke altid brug for. Du skriver blot i en mail til mig, hvad du gerne vil vide eller hvilke beskeder du gerne vil give – og så aftaler vi en tid hvor jeg snakker med dit dyr. Derefter modtager du en mail, hvor jeg formidler vores session til dig.

 

Fotodyreclairvoyance og dyretelepati – ‘Den lille snak’ – ca. 45 min

Pris: 500 kr.

 

Betaling sker til:

Bankoverførsel til reg. nr:  9280 konto nr.: 1940073657