fbpx

Få hjælp til at vælge med dyreclairvoyance og dyretelepati 

 

Alle dyr og alle mennesker har unikke personligheder – og det er ikke os alle, der passer godt sammen.

Når du står og kigger på et kuld hvalpe eller killinger – eller ser på de mange dyr på et internat.. eller endda skal vælge din nye hest – så kan det være svært at vide, lige præcist hvem du skal tage med dig hjem og tilbringe de næste mange år sammen med. Passer jeres personligheder mon sammen? Har I de samme ønsker og behov? Eller er I i virkeligheden som ild og vand?

Eller har du allerede f.eks. en hund eller kat i dit hjem og vil gerne sikre, at et nyt dyr vil passe godt ind? At der er mulighed for, at de vil blive bedste venner? Mine egne to hunde er som luft for hinanden – de er ikke sure på hinanden – bare ligeglade med hinanden.. Og det synes jeg er virkelig ærgerligt, når man tænker på, hvor meget bedre deres liv kunne være, hvis de kunne lege sammen og hvile sammen. Jeg elsker jo dem begge og ville ikke undvære nogen af dem – men hvor ville jeg dog gerne have givet dem begge en ven for livet ❤️

Men med dyreclairvoyance og dyretelepati kan jeg hjælpe dig i denne proces.

 

Hvordan foregår en match-dyreclairvoyance?

 

Med en dyreclairvoyance-session kan jeg stille ind på de hvalpe eller killinger i et kuld, der er relevante for dig og give dig indblik i deres individuelle personligheder, ønsker og behov.  Det vil hjælpe dig med at udvælge lige præcist det individ, der passer allerbedst til dig og det liv, du lever. Og ligeledes kan jeg hjælpe dig med at udvælge det dyr fra internatet, der vil matche dig bedst. Eller vælge det dyr, der vil passe bedst med hele din familie (to-benede og fire-benede).

Sammen kan vi sikre, at du, din familie og dit nye dyr passer rigtig godt sammen både med hensyn til personlighed, behov og ønsker ❤️

 

 

Fotodyreclairvoyance og dyretelepati – ca. 60-75 min:

Du sender mig fotos af alle de relevante dyr samt deres navne (hvis de har navne) og aldre, og vi taler eller skriver sammen om, hvad det er, du har behov for at få afklaring på. Vi aftaler derefter et tidspunkt, hvor jeg taler med dyrene.  Efter sessionen sender jeg dig en mail med alle clairvoyancerne. Du er altid velkommen til at efterfølgende spørge yderligere ind, hvis der er noget, der er uklart for dig.