fbpx

 

Dyreclairvoyance og dyretelepati med din kat

 

En dyreclairvoyance og dyretelepati med din kat foregår enten i dit hjem eller via et foto. 

 

Hvordan hjælper en dyreclairvoyance og dyretelepati dig og din kat?

 

Katteadfærd kan til tider være drilsk – og jeg bliver ofte kontaktet af mennesker, der har brug for hjælp til at forstå deres katte bedre. Det kan være, at katten er begyndt at tisse indenfor eller er blevet sur på dem. Gennem en dyreclairvoyance og dyretelepati hos mig får din kat mulighed for at fortælle præcist, hvad han eller hun har på hjerte og hvad han/hun gerne vil have dig til at forstå – og måske ændre.

En session kan være en stor gave for jer begge og give jer et mere harmonisk og tilfredsstillende liv sammen.

 

Mine egne katte

 

Her er et lille eksempel på, hvordan dyretelepati har hjulpet mig med mine egne katte.

Jeg bor sammen med to katte – Vera og Josef. Vera kan ikke lide Josef – desværre. Hun har set sig sur på ham, fordi hun boede her først og han bare dukkede op og blev en del af vores familie (han er tilløber). Jeg kan jo ikke tvinge hende til at kunne lide ham – men bare det, at jeg forstår, hvorfor hun ikke vil ham, gør det lettere at leve med hendes til tider grove opførsel overfor ham – og så kan det være at med tiden og flere snakke, at jeg kan fremhæve hans gode og kærlige sider (han er en stor orange kærligheds-mis), så hun til sidst accepterer ham – håber jeg 😄 ❤️

Derudover yndede Vera at kradse og bide mig pludseligt, når jeg nussede hende. Hun fortalte, at jeg kun måtte kæle hende på hendes hoved! Det var fantastisk rart at finde ud af – for os begge to. Så slipper Vera for, at jeg overskrider hendes grænser, og jeg slipper for kradse- og bidemærker 🥰

 

Foto-dyreclairvoyance og dyretelepati – ca. 60-70 min:

Du sender mig et foto af din kat samt hans/hendes navn og alder, og vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg ringer til dig. Forinden har jeg talt med din kat, og du har mulighed for at stille yderligere spørgsmål, mens jeg stadigvæk har kontakt. Det tager cirka en time sammenlagt. Hvis der er særlige problematikker så sig det endelig på forhånd, så jeg kan prioritere at bruge tid til det.

Pris: 780 kr.

 

Dyreclairvoyance og dyretelepati på jeres bopæl – ca. 60-75 min:

Jeg kører ud til dig indenfor en radius af 25 km. Vi laver en speciel aftale ved længere afstande.

Pris: 1050 kr.

 

Betaling sker til:

Bankoverførsel til reg. nr:  9280 konto nr.: 1940073657