fbpx

 

Dyreclairvoyance og dyretelepati med din kat

 

En dyreclairvoyance og dyretelepati med din kat foregår via et foto af din kat. 

 

Hvordan hjælper en dyreclairvoyance og dyretelepati dig og din kat?

 

Katteadfærd kan til tider være drilsk – og jeg bliver ofte kontaktet af mennesker, der har brug for hjælp til at forstå deres katte bedre. Det kan være, at katten er begyndt at tisse indenfor eller er blevet sur på dem. Gennem en dyreclairvoyance og dyretelepati hos mig får din kat mulighed for at fortælle præcist, hvad han eller hun har på hjerte og hvad han/hun gerne vil have dig til at forstå – og måske ændre.

En session kan være en stor gave for jer begge og give jer et mere harmonisk og tilfredsstillende liv sammen.

 

Mine egne katte

 

Her er et lille eksempel på, hvordan dyretelepati har hjulpet mig med mine egne katte.

Jeg bor sammen med to katte – Vera og Josef. Vera kan ikke lide Josef – desværre. Hun har set sig sur på ham, fordi hun boede her først og han bare dukkede op og blev en del af vores familie (han er tilløber). Jeg kan jo ikke tvinge hende til at kunne lide ham – men bare det, at jeg forstår, hvorfor hun ikke vil ham, gør det lettere at leve med hendes til tider grove opførsel overfor ham – og så kan det være at med tiden og flere snakke, at jeg kan fremhæve hans gode og kærlige sider (han er en stor orange kærligheds-mis), så hun til sidst accepterer ham – håber jeg 😄 ❤️

Derudover yndede Vera at kradse og bide mig pludseligt, når jeg nussede hende. Hun fortalte, at jeg kun måtte kæle hende på hendes hoved! Det var fantastisk rart at finde ud af – for os begge to. Så slipper Vera for, at jeg overskrider hendes grænser, og jeg slipper for kradse- og bidemærker 🥰

 

Foto-dyreclairvoyance og dyretelepati – ca. 60-70 min:

Vi aftaler en dato, hvor jeg kontakter din kat ❤️

Før en session sender du mig følgende:

 • et billede af din kat, hvor det kun er din kat, der er på
 • din kats navn og alder
 • en beskrivelse af den udfordring, du gerne vil have, at jeg snakker med din kat om
 • en liste af de spørgsmål, du har til din kat
 • de beskeder du har til din kat, som du gerne vil have, at jeg videregiver ❤️

Udover dine egne spørgsmål, spørger jeg ind til din kat med følgende:

 • har din kat noget på hjerte?
 • har din kat særlige beskeder til dig?
 • jeg laver en kropsscanning for at se, om din kat har fysiske skavanker
 • jeg undersøger, om din kat har brug for f.eks. lysrens, grounding eller healing
 • jeg spørger ind til din kats livstema – er der noget særligt, der fylder meget og hvor stammer det fra samt hvordan kan din kat komme videre derfra?
 • jeg beskriver, hvordan jeg mærker din kat sådan helt generelt

Nogle katte har enormt meget på hjerte og er utroligt snakkesalige – og andre er mere tilbageholdende og deler ikke så meget af dem selv.

Efter endt session sender jeg dig hele dyreclairvoyancen og -telepatien som et dokument via mail. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål ind til det via mail – og jeg er altid glad for at få feedback 🙏