fbpx

Velkommen til min blog – om dyreclairvoyance og dyretelepati

 

Her er min blog. Jeg kommer til at dele indlæg om alt muligt – dog primært om dyreclairvoyance og dyretelepati – krydret med mine egne dyr og mit eget liv og hvad jeg nu lige synes er vigtigt ❤️

Vi kan alle lære (eller rettere genlære det vi har tabt) at læse og forstå energier og modtage beskeder. Og når vi kan det, er verden et skatkammer af interessante historier og følelser og indtryk 💫☄️

Jeg har også i ny og næ samtaler med de dyr, jeg møder på min vej – fordi det er hyggeligt og for at få et indblik i deres indre verden. Hvad mon en blåmejse har på hjerte og hvad mon en ko drømmer om? Det er da sindsygt interessant! Så hold øje med min blog, når jeg løbende tilføjer nye indlæg!

 

Stort kram fra Rosalina

 

Svend fylder 12 år ❤️

Hurra hurra hurra ❤️ I dag bliver Svend 12 år 🇩🇰 I hvert fald mere eller mindre - han blev jo samlet op fra gaden på Skiathos - men det er i hvert fald altid d.1 maj vi fejrer ham!  Stort TILLYKKE min lille Svend - som årene...

Kan dyr føle sorg? JA 💔💔💔

Kan dyr føle savn og sorg? Ja selvfølgeligt kan de det! Min Svend blev dybt deprimeret, da vi mistede Debbie tilbage i 2015  Svend og Debbie blev sat sammen, da jeg mødte ham, der nu er min mand. Svend var utryg ved Debbie i starten - da hun jo var stor!...

Små samtaler med dyr #1

Når jeg er ude at gå tur med min datter, kommer vi ofte forbi en flok får, hvor der også er en vædder. Jeg nusser og hygger ofte om denne dejlige og kælne vædder med øremærket 00353. Og nu tænkte jeg så, at jeg ville høre, om han havde noget, han gerne ville fortælle mig – og det havde han ❤️