fbpx
 

Den ensomme vædder  ❤️

 

(Dette er et ældre opslag fra min facebook-side. Men jeg synes, det er passende, at det bliver mit første blog-indlæg. Mathias (som han senere fortalte mig, at han gerne ville hedde) er desværre gået bort i mellemtiden. Drøm sødt kære Mathias)

 

❤️

 

Når jeg er ude at gå tur med min datter, kommer vi ofte forbi en flok får, hvor der også er en vædder. Jeg nusser og hygger ofte om denne dejlige og kælne vædder med øremærket 00353. Og nu tænkte jeg så, at jeg ville høre, om han havde noget, han gerne ville fortælle mig – og det havde han.  
 
Han viser og fortæller mig, at hans livstema lige nu er ensomhed.
 
Han er ene vædder i en fåreflok – og han er far til mange lam. Han er en stolt far – meget stolt endda. Men han synes det er lidt underligt ‘det hele’. Han er ikke helt tilfreds med at leve med alle de ældre hunner. Han går og keder sig. Han savner fest og farver og ballade – og han vil gerne have mere spænding i sit liv.
 
Han er med flokken, men han føler sig ikke som en del af flokken. Han føler, at han bliver holdt udenfor af alle de andre får.
Inde fra sin fårefold ser han med længsel på det liv og den frihed, hundene uden for folden har. Han ser, at hundene er mere frie og kan komme og gå, som de ønsker – mens han skal blive i sin fold.
 
Han ville ønske, han var en hund – og havde det liv, han ser, at hundene omkring ham har.
 
Jeg lovede ham efterfølgende, at jeg ville besøge ham oftere og nusse endnu mere med ham – og så sendte jeg ham healing  ❤️
 
 
Stort kram fra Rosalina