fbpx

Dyreclairvoyance og dyretelepati med ‘andre dyr’

 

En dyreclairvoyance og dyretelepati med dit dyr kan foregå enten på min klinik, i jeres eget hjem eller via et foto (fotoclairvoyance) – det afhænger jo også af, hvilken type dyr, du gerne vil have, jeg skal snakke med 🤎

 

Hvad kan en dyreclairvoyance hjælpe med?

 

Alle dyr har noget på hjertet og en historie at fortælle.

Jeg har for eksempel talt med;

  • en afdød and, der havde været så træt og stresset, at hun var glad for at dø.
  • en meget trist kanin, der virkelig gerne ville have en gulerod og mere frihed.
  • en dejlig ko, der drømte om at se sine kalve.
  • og du kan læse om min samtale med fåret Mathias, der følte sig ensom, i min blog lige her.

 

Så hvis du har en kanin, et marsvin, en tamrotte eller et helt fjerde type individ, du er nysgerrig på at lære bedre at kende – eller måske er du i tvivl om, om dit dyr er glad og tilfreds – så tøv ikke med at kontakte mig. 

 

 

Foto-dyreclairvoyance og dyretelepati – ca. 60-75 min:

Du sender mig et foto af dit dyr samt dets navn og alder. Det tager cirka en time sammenlagt. Hvis der er særlige problematikker så sig det endelig på forhånd, så jeg kan prioritere tid til det.