fbpx

 

Dyreclairvoyant og dyretelepatisk afdødekontakt med dit dyr ❤️

 

En afdødekontakt er en trøst til dig, der sidder tilbage med uafklarede tanker og følelser…

 

Er der ting, du aldrig fik sagt til dit kære dyr? 

Har du uafklarede spørgsmål til dit dyr?

Er smerten over tabet så stor, at du har brug for et ekstra farvel?

 

Jeg kan tage kontakt til dit afdøde dyr og høre, hvad han eller hun har på hjerte. En dyreclairvoyant afdødekontakt kan hjælpe dig videre ved at give dig afklaring, ro og et sidste farvel ❤️

Jeg kan ikke fjerne dit savn og din smerte – men selvom en afdødekontakt ikke bringer dig dit dyr tilbage, så oplever jeg, at kontakten giver det efterladte menneske en ro og en anden accept af, hvad der er sket.

Jeg anbefaler også at prøve denne smukke meditation, der kan skabe kontakt mellem dig og dit dyr.

Det er oftest meget følelsesladet og jeg anbefaler, at du optager vores session, så du har den til evig tid.

 

Da min hund Debbie døde..

 

Da min hund Debbie gik bort i 2015, røg jeg så dybt ned i min sorg, at jeg intet kunne. Og min anden hund Svend fulgte med mig derned. Debbie blev pludseligt syg, og jeg kæmpede i tre uger, indtil hun blev så dårlig, at jeg måtte sige farvel. Det var først da jeg fik en afdødekontakt med Debbie, at Svend og jeg begyndte at leve lidt igen (dette var før jeg selv uddannede mig til dyreclairvoyant). Jeg havde levet med så megen tvivl. Havde jeg gjort alt hvad jeg kunne for hende? Og vidste hun, hvor meget jeg elskede hende? 

Jeg ved nu, at hun er omgivet af ren kærlighed og at hun kommer tilbage til mig en dag – det gør det lettere for mig at leve med sorgen. Og jeg har lært at mærke det, når hun kommer ‘på besøg’ hos mig – dette giver mig en enorm stor trøst og glæde.

 

Udtalelse fra en afdødekontakt 🤎

 

Her er en udtalelse fra Susanne, der lige havde mistet sin skønne Luna. Det var en meget rørende og utrolig kærlig afdødekontakt, og jeg er så lykkelig for, at vi fik hjulpet Luna op til sin søster Fie 🤎

 

Min lille elskede Luna døde og sad stadigvæk fast hernede på jorden, fordi hun ikke forstod hvad der skete, og fordi hun var bange og ikke ville væk fra mig.

Rosalina fik kontakt til hende og forklarede, hvad der var sket, og hvad der skulle til at ske.

Luna fik kontakt til Fie (hendes søster der også var hund hos mig … de var de aller bedste venner) 

Nu er min elskede lille Lundsehund hos Fie, og de er SÅ glade for at se hinanden igen.

Rosalina hjalp mine bedste venner ind i hinandens arme igen, og jeg fik at vide, at jeg var og er højt elsket, og at hun vidste, jeg altid havde gjort det bedste for hende, at hun stolede på mig.

Rosalina fortalte, at Luna ville have kontakt til mig først og snakke med mig, før Rosalina hjalp hende over til den anden side til Fie.

Rosalina fortalte, at Luna skulle kikke op, og der fik hun øje på Fie, der trak hende over med Rosalinas hjælp. De var lykkelige begge to, og Lundse spurgte igennem Rosalina, om det var ok, at hun gav slip…. og jeg sagde ok!! ❤️❤️❤️ Nu er mine to elskede hunde sammen igen, og jeg er dig evig taknemmelig Rosalina, at du bla har valgt at hjælpe forvirrede dyr videre ind i lyset, hvis de har problemer med det!

TAK FRA ❤️ 😘 jeg vil være dig evigt taknemmelig!!!

Det har vitterlig hjulpet mig i min store sorg over at ha mistet mine to elskede hunde. For jeg ved nu, at de er sammen!!!”

 

De allerbedste og varmeste anbefalinger her fra en taknemmelig hundemor ❤️❤️❤️❤️❤️

Susanne Flamsholt

Sessionen er en foto-dyreclairvoyance og dyretelepati – ca. 60 min:

 

En dyreclairvoyant afdødekontakt foregår ved, at du sender mig et foto af dit dyr samt navn, alder og den dato, dit dyr gik bort. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg ringer til dig. Forinden har jeg talt med dit dyr, og du har mulighed for at stille yderligere spørgsmål, mens jeg stadigvæk har kontakt. Det tager op til 60 min sammenlagt. Hvis der er særlige beskeder og budskaber så sig det endeligt på forhånd, så jeg kan prioritere tid til det.

 

Pris: 780 kr.

 

Betaling sker til:

Bankoverførsel til reg. nr:  9280 konto nr.: 1940073657