fbpx

Dyreclairvoyance og dyretelepati udtalelser 🤎

 

Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra kunder, der har haft en dyreclairvoyance og dyretelepati session hos mig.

Der er både udtalelser fra almindelige sessioner med hunde og katte, fra traumebehandlinger, et forsvundet dyr samt en afdødekontakt 🤎

 

Fra den ene dag til den anden ændrede Holger markant adfærd. Holger er en shih tzu på 8 år. Han gjorde alt hvad han kunne for, at gøre mig opmærksom på, at han havde det svært. Og jeg var godt klar over, at der skulle hjælp til for, at jeg kunne forstå ham og kunne hjælpe ham igennem det han stod i.

 
Jeg tog kontakt til Rosalina. 
 
Hun tog kontakt til Holger. Og det viste sig, at han havde haft en blodprop i hjernen. Den besked gav mening mht hans ændrede adfærd. Jeg fik svar på de spørgsmål jeg havde til Holger. Rosalina healede ham og gav mig beskeder fra Holger. Bl.a. vedr. hvad han havde brug for fra mig og resten af familien for, at komme igennem den svære situation han stod i. 
 
Rosalina har haft 3 sessioner med Holger. Der er blevet vendt og drejet mangt og meget. Jeg har fået svar på alt det jeg har undret mig over, og alt det jeg ikke turde drømme om, at jeg nogensinde ville få svar på. Det er for vildt, at jeg stiller et konkret spørgsmål til Holger gennem Rosalina – og får et klart svar tilbage. Hun har virkelig gjort en forskel både for Holger men også for mig som hundeejer. Det er en stor gave, at have Rosalina som formidler og bindeled. Hun har formidlet gensidig forståelse for følelser, udfordringer og kærlighed mellem mig og min elskede hund.
 
Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg tog kontakt til Rosalina. Hun er meget meget kompetent. Hendes kærlighed og passion brænder så meget igennem, og man er ikke i tvivl om, at hun virkelig ønsker, at gøre en forskel.
 
Jeg kan varmt anbefale Rosalina. Hun formår, at arbejde ud fra ren kærlighed til dit elskede kæledyr. 
 
Tak for dig Rosalina
Ann Skov

Jeg kan på det varmeste anbefale Rosalina og hendes evner som dyreclairvoyant! 
 
Hos Rosalina fornemmer man med det samme, at her er en dyreclairvoyant der på en blid, nærværende måde får min hund i tale, så jeg føler jeg taler direkte med min hund og at min hund taler direkte med mig.
 
Igennem Rosalinas måde at kommunikere de budskaber videre fra min hund Luna på, mærker jeg med det samme min hunds personlighed meget klart. Der er ikke nogen tvivl om at det er Luna hun har fat i.
 
Jeg er meget taknemmelig over at have fundet så kompetent en clairvoyant. Det giver mig en enorm tryghed at vide, at jeg altid kan få Luna i tale igennem Rosalina!! Så TAK Rosalina for at du vælger at være dyrenes talerør.
Susanne Flamsholt

Vores kat Kurt kom hjem fordi du talte med ham, bad os tænde lys så han havde et pejlemærke, fortalte os hvor vi skulle gå hen og kalde på ham. Lys tændt og pludselig stod han der. Åh pyha – så taknemmelige for din hjælp kære Elliine. 

Elvirah Vigandtsen

Charlie er blevet mere glad, han har jo fortalt en del til Elliine, som hun så har beskrevet i noter men også over telefon, Charlie var ikke så glad for hundemad, i perioder fik han menneskemad, det fortalte Ellline så at han ikke brød sig om han ville hellere have kylling og tørkost uden korn, så det er lavet om nu og kører bare, han havde også en tendens til at jagte kattene, men det var jo fordi det var sjovt, så det har vi også fået styr på.

Charlie havde en del traumer fra Spanien som vi jo så som en træls ting herhjemme, han var bange i mange situationer, det snakkede Elliine meget med charlie om og bla et stort savn til sin mor, som pludselig forsvandt og aldrig kom tilbage, det er det styr på nu og vi siger hvor vi skal hen når han skal være alene, så han ved vi kommer igen.

Der er stadig noget arbejde i forhold til hans angst, men vi kan ikke komme det nærmere, da vi lige skal have renset huset for diverse energier. Men det er utroligt så meget forskel der er fra vi startede og til nu. En næsten helt anden hund. 

June Hansen

Jeg ville også gerne rose dig for det er bare gået så godt efter du snakkede med hende. 

Hun er næsten en helt anden hund, og vi er begyndt at sige tingene roligt til hende, også når vi skal tusse på hende ved hegnet, så skal jeg kun sige en gang shhh diva, også stopper hun.

Gå turene går os meget meget bedre nu, og hun er så god i hundeskoven os.

Kirstin Kristensen

Det går rigtig godt med Minni. 
Hun er blevet fuldstændig sig selv igen. 
Vi er meget taknemmelige. 
Hanne Olsen

Jeg mistede min hund og bedsre ven til kræft meget pludseligt, og oplevede en stor sorg og et kæmpe savn. Jeg havde så mange spørgsmål og havde en kæmpe trang til at vide, at min hund havde det godt, hvor han er nu. Jeg Googlede så dyreclaivoysnce, og fandt Rosalina, og selvom det var sent, en fredag aften, så tog jeg chancen og skrev til hende. Og jeg har ikke et sekund fortrudt det – det viste sig at være det helt rigtige at gøre. Jeg oplevede samme fredag aften en hurtig og meget indfølende og empatisk tilbagemelding. Jeg følte en ro indeni ved at kontakte Rosalina. Jeg skrev mine spørgsmål ned og sendte sammen med spørgsmålene et billede af min hund. Rosalina brugte sin fredag og lørdag på at komme igennem til min bedste ven, og hun skrev alle de ting ned, som hun oplevede i kontakten med ham og det som han sagde. Hele sessionen sendte hun på en e-mail. Meget detaljeret og velskrevet. Jeg har desværre ikke selv den evne, som Rosalina har, og derfor har hun været en kæmpe hjælp. Alt hvad hun skrev, resonerede bare så meget med min hund og hans personlighed. Jeg havde for ca. et år siden en speciel drøm, hvor jeg drømte, at min hund sagde en bestemt sætning til mig. Den sætning dukkede fuldstændig ordret op i den tekst Rosalina havde skrevet efter at have været i kontakt med ham. Det var mindblowing, og gav mig mere ro i sjælen. 

Jeg har også flere gange efterfølgende, når jeg virkelig har savnet min hund, været inde og læse det, som Rosalina har skrevet. Og det har hjulpet mig hver gang, og hver gang har jeg følt en taknemmelighed for, at jeg tog kontakt til Rosalina. 

Jeg kan varmt anbefale Rosalina, og jeg er selv meget taknemmelig for at jeg tilfældigvis fandt hende i en meget svær tid. Så tøv ikke med at tage kontakt til hende – hendes hjælp, evner og empati er uvurderlig og gør en kæmpe forskel. ❤️

Kristine

Min lille elskede Luna døde og sad stadigvæk fast hernede på jorden fordi hun ikke forstod hvad der skete og fordi hun var bange og ikke ville væk fra mig.

Rosalina fik kontakt til hende og forklarede hvad der var sket og hvad der skulle til at ske.

Luna fik kontakt til Fie (hendes søster der også var hund hos mig … de var de aller bedste venner) 

Nu er min elskede lille Lundsehund hos Fie og de er SÅ glade for at se hinanden igen.

Rosalina hjalp mine bedste venner ind i hinandens arme igen og jeg fik at vide, at jeg var og er højt elsket og at hun vidste jeg altid havde gjort det bedste for hende, at hun stolede på mig.

Rosalina fortalte at Luna ville have kontakt til mig først og snakke med mig før Rosalina hjalp hende over til den anden side til Fie.

Rosalina fortalte at Luna skulle kikke op og der fik hun øje på Fie der trak hende over med Rosalinas hjælp. De var lykkelige begge to og Lundse spurgte igennem Rosalina om det var ok at hun gav slip…. og jeg sagde ok!! ❤️❤️❤️ Nu er mine to elskede hunde sammen igen og jeg er dig evig taknemmelig Rosalina at du bla har valgt at hjælpe forvirrede dyr videre ind i lyset, hvis de har problemer med det!

TAK FRA ❤️ 😘 jeg vil være dig evigt taknemmelig!!!

Det har vitterlig hjulpet mig i min store sorg over at ha mistet mine to elskede hunde. For jeg ved nu at de er sammen!!!”

 

De allerbedste og varmeste anbefalinger her fra en taknemmelig hundemor ❤️❤️❤️❤️❤️

Susanne Flamsholt

Det har været et fantastisk forløb, vi har lært utroligt meget omkring det som Marley har været igennem inden han kom til mig. Han var meget bange for berøringer og krammere, det var så noget som han havde oplevet som en meget træls ting på internatet, men nu øver vi os i at kramme med én arm og han kommer selv og vil nusses.

Der var noget med højt græs det gik han ikke i så når det blev for højt så tissede og prutter han på terrassen, det gør han ikke mere for det var noget med han var blevet overrasket af en slange, det er healet nu. Vi har fået styr på det med at knurre når han spiser, nu er der mad nok han vil gerne have mere, .

Han har også fået et job herhjemme det ville han rigtig gerne, så han gør meget intenst når der er tid til at lege, han er blevet en mere glad og dejlig fri hund , han putter også mere nu. Vi har lært at kommunikere med Marley, men der er jo selvfølgelig nogle ting som vi skal arbejde videre med, og det gør vi så. Kan kun give topkarakter til Ellline for det hun har præsteret og fået healet og snakket med både Marley og mig.

Jeanette Hansen

Elliine har været en stor hjælp for mig ift. at kommunikere med dyrene i mit liv; både dem jeg lever med, men også en der er gået bort – hvor vi igennem Elliine fik taget en smuk afsked.

Hun giver sig også gerne ekstra tid, da min kat fx havde meget mere på hjertet end den tid der var sat af til det, hvilket er dejligt. Hun gav ham også helt intuitivt den healing han havde brug for.

Jeg vil på det varmeste anbefale Elliine hvis du vil komme tættere på dyrene i dit liv, eller hvis dit dyr er blevet væk, eller gået bort. Hun er enormt dygtig til at kommunikere med dem uanset situation.

Det er ikke sidste gang jeg booker en session med Elliine. Hun er oprigtig, empatisk og skarp.

Kolbrún Gunnarsdóttir