fbpx

Dyreclairvoyance og dyretelepati udtalelser 🤎

 

Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra kunder, der har haft en dyreclairvoyance og dyretelepati session hos mig.

Der er både udtalelser fra almindelige sessioner med hunde og katte, fra traumebehandlinger, et forsvundet dyr samt en afdødekontakt 🤎

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Rosalina og hendes evner som dyreclairvoyant! 
 
Hos Rosalina fornemmer man med det samme, at her er en dyreclairvoyant der på en blid, nærværende måde får min hund i tale, så jeg føler jeg taler direkte med min hund og at min hund taler direkte med mig.
 
Igennem Rosalinas måde at kommunikere de budskaber videre fra min hund Luna på, mærker jeg med det samme min hunds personlighed meget klart. Der er ikke nogen tvivl om at det er Luna hun har fat i.
 
Jeg er meget taknemmelig over at have fundet så kompetent en clairvoyant. Det giver mig en enorm tryghed at vide, at jeg altid kan få Luna i tale igennem Rosalina!! Så TAK Rosalina for at du vælger at være dyrenes talerør.
Susanne Flamsholt

Vores kat Kurt kom hjem fordi du talte med ham, bad os tænde lys så han havde et pejlemærke, fortalte os hvor vi skulle gå hen og kalde på ham. Lys tændt og pludselig stod han der. Åh pyha – så taknemmelige for din hjælp kære Elliine. 

Elvirah Vigandtsen

Charlie er blevet mere glad, han har jo fortalt en del til Elliine, som hun så har beskrevet i noter men også over telefon, Charlie var ikke så glad for hundemad, i perioder fik han menneskemad, det fortalte Ellline så at han ikke brød sig om han ville hellere have kylling og tørkost uden korn, så det er lavet om nu og kører bare, han havde også en tendens til at jagte kattene, men det var jo fordi det var sjovt, så det har vi også fået styr på.

Charlie havde en del traumer fra Spanien som vi jo så som en træls ting herhjemme, han var bange i mange situationer, det snakkede Elliine meget med charlie om og bla et stort savn til sin mor, som pludselig forsvandt og aldrig kom tilbage, det er det styr på nu og vi siger hvor vi skal hen når han skal være alene, så han ved vi kommer igen.

Der er stadig noget arbejde i forhold til hans angst, men vi kan ikke komme det nærmere, da vi lige skal have renset huset for diverse energier. Men det er utroligt så meget forskel der er fra vi startede og til nu. En næsten helt anden hund. 

June Hansen

Jeg ville også gerne rose dig for det er bare gået så godt efter du snakkede med hende. 

Hun er næsten en helt anden hund, og vi er begyndt at sige tingene roligt til hende, også når vi skal tusse på hende ved hegnet, så skal jeg kun sige en gang shhh diva, også stopper hun.

Gå turene går os meget meget bedre nu, og hun er så god i hundeskoven os.

Kirstin Kristensen

Det har været et fantastisk forløb, vi har lært utroligt meget omkring det som Marley har været igennem inden han kom til mig. Han var meget bange for berøringer og krammere, det var så noget som han havde oplevet som en meget træls ting på internatet, men nu øver vi os i at kramme med én arm og han kommer selv og vil nusses.

Der var noget med højt græs det gik han ikke i så når det blev for højt så tissede og prutter han på terrassen, det gør han ikke mere for det var noget med han var blevet overrasket af en slange, det er healet nu. Vi har fået styr på det med at knurre når han spiser, nu er der mad nok han vil gerne have mere, .

Han har også fået et job herhjemme det ville han rigtig gerne, så han gør meget intenst når der er tid til at lege, han er blevet en mere glad og dejlig fri hund , han putter også mere nu. Vi har lært at kommunikere med Marley, men der er jo selvfølgelig nogle ting som vi skal arbejde videre med, og det gør vi så. Kan kun give topkarakter til Ellline for det hun har præsteret og fået healet og snakket med både Marley og mig.

Jeanette Hansen

Elliine har været en stor hjælp for mig ift. at kommunikere med dyrene i mit liv; både dem jeg lever med, men også en der er gået bort – hvor vi igennem Elliine fik taget en smuk afsked.

Hun giver sig også gerne ekstra tid, da min kat fx havde meget mere på hjertet end den tid der var sat af til det, hvilket er dejligt. Hun gav ham også helt intuitivt den healing han havde brug for.

Jeg vil på det varmeste anbefale Elliine hvis du vil komme tættere på dyrene i dit liv, eller hvis dit dyr er blevet væk, eller gået bort. Hun er enormt dygtig til at kommunikere med dem uanset situation.

Det er ikke sidste gang jeg booker en session med Elliine. Hun er oprigtig, empatisk og skarp.

Kolbrún Gunnarsdóttir

Det går rigtig godt med Minni. 
Hun er blevet fuldstændig sig selv igen. 
Vi er meget taknemmelige. 
Hanne Olsen

Min lille elskede Luna døde og sad stadigvæk fast hernede på jorden fordi hun ikke forstod hvad der skete og fordi hun var bange og ikke ville væk fra mig.

Rosalina fik kontakt til hende og forklarede hvad der var sket og hvad der skulle til at ske.

Luna fik kontakt til Fie (hendes søster der også var hund hos mig … de var de aller bedste venner) 

Nu er min elskede lille Lundsehund hos Fie og de er SÅ glade for at se hinanden igen.

Rosalina hjalp mine bedste venner ind i hinandens arme igen og jeg fik at vide, at jeg var og er højt elsket og at hun vidste jeg altid havde gjort det bedste for hende, at hun stolede på mig.

Rosalina fortalte at Luna ville have kontakt til mig først og snakke med mig før Rosalina hjalp hende over til den anden side til Fie.

Rosalina fortalte at Luna skulle kikke op og der fik hun øje på Fie der trak hende over med Rosalinas hjælp. De var lykkelige begge to og Lundse spurgte igennem Rosalina om det var ok at hun gav slip…. og jeg sagde ok!! ❤️❤️❤️ Nu er mine to elskede hunde sammen igen og jeg er dig evig taknemmelig Rosalina at du bla har valgt at hjælpe forvirrede dyr videre ind i lyset, hvis de har problemer med det!

TAK FRA ❤️ 😘 jeg vil være dig evigt taknemmelig!!!

Det har vitterlig hjulpet mig i min store sorg over at ha mistet mine to elskede hunde. For jeg ved nu at de er sammen!!!”

 

De allerbedste og varmeste anbefalinger her fra en taknemmelig hundemor ❤️❤️❤️❤️❤️

Susanne Flamsholt