fbpx

Sådan hjælper jeg dit dyr

 

Jeg bruger mange forskellige teknikker i mit arbejde med traumatiserede dyr. Alt bliver unikt tilpasset lige præcist dit dyr.

 

Et udpluk af mine teknikker er:

 

  • Genopleve traumer.  Jeg snakker med dyret om, hvad der er sket i dens liv. Vi tager tilbage i tiden for at observere hændelsen. Dette er en blid måde at genopleve den traumatiske hændelse på igen. Efter vi har gjort det, laver jeg bl.a. lysrens på dyret og healing. Ofte giver genoplevelsen af traumer anledning til spørgsmål fra dyret – dem får vi svar på så vidt muligt, så dyret finder en større fred med minder og spørgsmål om dens fortid.

 

  • Lytte og samtale. Når et dyr er blevet psykologisk traumatiseret og har symptomer derpå, kan det, at der er én, der lytter, i sig selv være helende. Derudover kan det være gavnligt for dyret at få medfølelse og respons på hændelsen gennem samtale. Jeg har meget fokus på at lade dyret vise og fortælle alt det om hændelsen, som dyret har behov for.

 

  • Lysrens af dyret

 

  • Healing inklusiv specifik organhealing

 

  • Åndedrætsøvelser – mange traumatiserede dyr har mistet kontakten med deres åndedræt. Jeg hjælper dem genfinde det og bruge det på en beroligende og balancerende måde.

 

  • Kropsscanning – her søger jeg efter smerter og ubalancer i kroppen

 

  • Mærke kroppen og mærke jorden (grounding)

 

  • Dis-association. Jeg fjerner de skadelige koblinger i hjernen, som dyret kan have lavet gennem traumatiske hændelser.

 

  • Ændret livsfortælling og nyt livs-mantra. Dyr, der har haft et hårdt liv og oplevet voldsomme ting, kan mentalt have sat sig fast i en opfattelse af, hvordan deres liv bare er. Jeg hjælper dem ud af denne fastlåste fortælling, ved at ændre deres selvopfattelse og det, de fortæller dem selv.

 

 

Det siger sig selv, at et traume er en stor byrde at bære rundt på og giver et dårligere liv. Derudover kan den konstante stress-tilstand kroppen befinder sig i på sigt medføre mange stressrelaterede sygdomme, og kan i sidste ende forkorte dyrets liv. 

 
Det praktiske

Et traumebehandlingsforløb hos mig foregår som foto-dyreclairvoyance og dyretelepati.

Gennem den første samtale med dit dyr skaber jeg en tryg relation til dit dyr og jeg får et indblik i antallet af traumer og deres omfang. Herefter kan jeg give dig et estimat på, hvordan det videre forløb vil se ud. Tillader tiden det, vil jeg allerede begynde at behandle dit dyr under den første session.

Et typisk traumebehandlingsforløb ligger på mellem 3 til 10 sessioner.

Den første session koster 800kr og de efterfølgende sessioner koster 650kr.

Hvis det er muligt, arbejder jeg typisk med dyret tre dage i træk, og så er der hviledag for dyret. Og så tre dage igen.