fbpx

Kan dyr føle savn og sorg?

 
Ja selvfølgeligt kan de det!
 
Min Svend blev dybt deprimeret, da vi mistede Debbie tilbage i 2015 💔
 
Svend og Debbie blev sat sammen, da jeg mødte ham, der nu er min mand. Svend var utryg ved Debbie i starten – da hun jo var stor! Men hun var god som dagen var lang, og Svend blev hurtigt nogenlunde rolig i hendes nærvær. Men de fandt først rigtigt hinanden foråret 2015 – jeg var sygemeldt fra mit arbejde som biolog og gik laaaange dejlige ture med dem hver dag. Og dér fandt de hinanden og begyndte at lege og virkelig nyde hinandens selskab. Men så blev Debbie syg midt i juli og gik bort i starten af august. Vi var alle sønderknuste – og også Svend, der mistede sin nyefundne bedste ven (og Svend lukker ikke mange mennesker og dyr ind i sit hjerte).. Svend ville ikke gå ture og hans sorte pletter i pelsen gik fra sort til grå 💔
 
 
Jeg følte, vi måtte gøre noget – og vi fandt en dyreclairvoyant der hjalp ham til at finde livsgnisten igen  ❤️
 
Og jeg blev inspireret til selv at uddanne mig til dyreclairvoyant og dyretelepatør ❤️
 
 
Stort kram fra Rosalina